fbpx

PONUDA I SMJEŠTAJ

Brvnara

Drvena nastamba kapaciteta 12 osoba za grupe. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u MAJU, JUNU I SEPTEMBRU iznosi 25,00 KM odnosno 12,50 EUR po osobi. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u JULU I AUGUSTU iznosi 30,00 KM odnosno 15,00 EUR po osobi. Za djecu do 7 godina usluge noćenje gratis, a do 12 godina 50 % od ukupne cijene. Boravišna taksa iznosi 2,00 KM (1,00 EUR) po osobi i nije uključena u cijenu. Za agencije dajemo 10% popusta ( od ukupne cijene noćenja i raftinga)

Katun

Drvena nastamba - kapaciteta 8 osoba za manje grupe. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u MAJU, JUNU I SEPTEMBRU iznosi 25,00 KM odnosno 12,50 EUR po osobi. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u JULU I AUGUSTU iznosi 30,00 KM odnosno 15,00 EUR po osobi. Za djecu do 7 godina usluge noćenje gratis, a do 12 godina 50 % od ukupne cijene. Boravišna taksa iznosi 2,00 KM (1,00 EUR) po osobi i nije uključena u cijenu. Za agencije dajemo 10% popusta ( od ukupne cijene noćenja i raftinga).

Tolarica

Drvena nastamba kapaciteta za 2 osobe. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u MAJU, JUNU I SEPTEMBRU iznosi 25,00 KM odnosno 12,50 EUR po osobi. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u JULU I AUGUSTU iznosi 30,00 KM odnosno 15,00 EUR po osobi. Za djecu do 7 godina usluge noćenje gratis, a do 12 godina 50 % od ukupne cijene. Boravišna taksa iznosi 2,00 KM (1,00 EUR) po osobi i nije uključena u cijenu. Za agencije dajemo 10% popusta ( od ukupne cijene noćenja i raftinga)

Auto Kamp

Autokamp površine 10 000 kvadratnih metara uz samo jezero uz video nadzor i fizičko obezbjeđenje 24 sata. Za osobe kamperskog duha i ljubitelje prirode. Autokamp raspolaže sa kapacitetom od 200 mjesta, sa priključcima za struju i sanitarnim čvorom sa toplom vodom (18 toaleta), te besplatnom WI-FI internet konekcijom. Autokamp je zasebna cjelina u sklopu Eko sela Boračko jezero, što gostima garantuje mir, privatnost i potpuni užitak u čarima i ljepotama Boračkog jezera.

Sport

Posjedujemo veliki teren za nogomet zatim mali teren za nogomet, teren za odbojka na travi, odbojku na pijesku, Stoni tenis, Penjanje uz konop, Pikado, Potezanje konopa te Vožnju čamcem.

Privatna plaža

Posjedujemo tri pontonske plaže (drvena podloga) uključujući i pješčanu plažu, posebne oaze u hladu za odmor, te za ljubitelje ribolova raspolažemo sa zadnjim u nizu ponotona (ribolovački ponton – manje površine za ribolov u jezeru).

Gastro ponuda

Vrhunska vina

Otvoreni bar

O nama

Ako volite prirodu, domaću hranu, ako se želite odmoriti od gradske buke i vreve, Eko-selo „Boračko jezero“ predstavlja idealno mjesto za Vas. Eko-selo se nalazi uz samo Boračko jezero.

© 2020 EkoSelo Boračko jezero. Sva prava zadržana developed by Hamza Karčić

Top